Loading...

Τελετή αποφοίτησης στο American College of Thessaloniki

Τελετή αποφοίτησης στο American College of Thessaloniki

Σε μία όμορφη και ξεχωριστή βραδιά οι τελειόφοιτοι φοιτητές του American College of Thessaloniki – ACT γιόρτασαν την αλλαγή μίας σημαντικής σελίδας στη ζωή τους.

Η Τελετή Αποφοίτησης της τάξης των πτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών της τάξης του 2013 πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου 2013, στο υπαίθριο αμφιθέατρο του ACT. Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Βασίλης Τσιάμης, Chief Operating & Co-Chief  Investment Officer του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στον λόγο τους προς τους τελειόφοιτους ο κ. Τσάμης αναφέρθηκε στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό έργο που έχουν μπροστά τους: «Η σημερινή κοινωνία σας ζητά να αντικαταστήσετε το σκοτάδι με το όνειρο, την απαισιοδοξία με την ελπίδα, τον φόβο με το κουράγιο και την ανησυχία με την πεποίθηση. Ο κόσμος σήμερα σας προκαλεί να δράσετε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Ήρθε η ώρα να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας» τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Αποφοίτησης, βραβεύτηκαν οι αριστεύσαντες φοιτητές και εκείνοι που ξεχώρισαν με την ενεργό συμμετοχή τους στις αθλητικές και εξωσχολικές δραστηριότητες του ACT. Το βραβείο Philip and Marjorie Ireland Humanitarian Award για εξέχουσα ανθρωπιστική και κοινωνική προσφορά απονεμήθηκε φέτος στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός Θεσσαλονίκης.  

Την Τελετή Αποφοίτησης του ACT παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, μέλη της διοίκησης, του διδακτικού προσωπικού, γονείς και φίλοι των τελειοφοίτων  και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.



Οι τελειόφοιτοι του ACT της τάξης του 2013.


ACT 2: Στιγμιότυπο από την Τελετή Αποφοίτησης της τάξης του 2013 του ACT.


ACT 3: Την εναρκτήρια ομιλία της Τελετής Αποφοίτησης έκανε ο Δρ Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια.  


ACT 4: Ο Βασίλης Τσιάμης, Chief Operating & Co-Chief  Investment Officer του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ήταν ο κεντρικός ομιλητής της βραδιάς.


ACT 5: Η ομάδα του Δεσμού Θεσσαλονίκης παραλαμβάνει το βραβείο Philip and Marjorie Ireland Humanitarian Award για εξέχουσα ανθρωπιστική και κοινωνική προσφορά.


ACT 6: Δρ Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια, Βασίλης Τσάμης, Chief Operating & Co-Chief  Investment Officer του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Κατεβάστε το έντυπο εδώ

Share